Stoltz ser gode muligheter i rehabiliteringsmarkedet

Stoltz Entreprenør AS ser optimistisk på markedet for rehabilitering i året som kommer. Selskapet har lang erfaring og god ekspertise i rehabilitering av både verneverdige og bygg av nyere dato.

Stoltz Entreprenør AS rehabiliterte i høst tidligere Bergen Handelsgymnasium, nå Bergen Katedralskole avdeling voksenopplæring. Resultatet taler for seg selv!

– Rehabiliteringsmarkedet vokser, uttalte administrerende direktør Per Christian Stoltz på en samling for de ansatte før jul.

Stoltz Entreprenør AS har en egen avdeling for spesialentreprenørtjenester innen betongrehabilitering og står for utførelsen av alle typer betongreparasjoner og betongrehabiliteringer.

Dette kan være alt fra fasaderehabilitering for borettslag, privatboliger eller offentlige bygg, oppussing av verneverdige bygg, ulike flis- og murarbeider, puss- og reparasjonsarbeid, reparasjon av trapper og skiferlegging, gysing og understøping, injeksjon, ombygging, tørrsprøyting, brannsikring, bassengrehabilitering og asbestsanering.

– Jeg tror dette er et marked som kan bli bra fremover, sa Stoltz.

Stoltz er spesialister innen betong, og er en ettertraktet betongentreprenør. Også som totalentreprenør har selskapet gode referanser, og målet er å oppnå en god balanse i porteføljesammensetningen.

«God kontroll»

Det er god aktivitet i byggebransjen, men konkurransen er sterk fra lokale såvel som fra eksterne aktører.

– Flere konkurrenter har kommet til Bergen på grunn av aktivitetsnivået her. Det er relativt godt i forhold til andre steder i landet, sa Stoltz på selskapets årlige julelunsj.

Stoltz sa imidlertid at selskapet har i 2015 hatt en god prosjektsammensetning kombinert med god kontroll.

– Vi skal legge oss på samme nivå i 2016 som i år, uttalte Stoltz.