Stoltz ruster opp sendestasjon på Ulriken

Spesialavdelingen Rehab i Stoltz Entreprenør AS har de siste årene reist landet rundt for å ruste opp sendestasjoner for Norkring AS. Nå var turen kommet til Bergen.

De dyktige fagfolkene fra Stoltz starter hver morgen med en frisk morgentur opp fjellsiden for å stille på jobb til klokken 07.00. Snakk om en annerledes dag på jobben!

Ledende på asbestsanering

En del av arbeidet er å fjerne all asbest på stasjonene. Stoltz har de siste årene blitt en av Bergens ledende aktører av asbestsanering.

Kunden Norkring AS er meget fornøyd.

«Vi er veldig fornøyd med de arbeidene Stoltz har utført for oss opp gjennom årene. Arbeidene utføres alltid med høy kvalitet og leveres til avtalt tid»

Senioringeniør Torvald Trondsen i Norkring AS.

«Stoltz har dyktige, selvgående og løsningsorienterte håndverkere som gjerne gir litt ekstra på våre utfordrende byggeplasser som ofte ligger høyt til fjells.»

Norkring er Norges største distribusjonsselskap for jordbundet kringkasting av lyd og bilde. De har en landsdekkende infrastruktur som består av 6500 senderenheter installert på 47 hovedstasjoner og 2700 mindre omformerstasjoner.