Stoltz Entreprenør AS 115 år i 2020

Stoltz Entreprenør AS fyller 115 år i 2020. Familieselskapet ble startet 12. februar 1905 og er i dag en av Bergens mest tradisjonsrike entreprenører.

— Å fylle 115 år er et tegn på at vi har klart å være innovative og tilpasset oss et marked som hele tiden er krevende og i endring. Vi har en bedrift med mange dyktige ansatte, og med en solid merkevare som vi skal bygge videre på, sier fjerde generasjon administrerende direktør, Per Christian Stoltz, som overtok roret i 2011.

STOLTZ består i dag av Stoltz Entreprenør AS, boligutvikleren Stoltz Bolig AS og eiendomsselskapet Stoltz Eiendom AS. Stoltz Entreprenør tilbyr alt i nybygg, rehabilitering og demolering og skreddersyr prosjektløsninger for kunder innenfor næringsliv, offentlig sektor og det private eiendomsmarkedet. Selskapet jobber innenfor ulike entrepriseformer, fra mindre spesialprosjekt, til betongentrepriser og totalentrepriser.

Bedriftens historie rommer mange spennende prosjekter i Bergen og omegn. Grieghallen, Puddefjordsbroen, Oseana Kunst- og kultursenter og Mathallen er noen av byggene på Vestlandet som STOLTZ har vært med på å bygge.

Gratulerer med Dagen til alle i STOLTZ!