Problemløseren på Rehab

Thomas Jeschke har jobbet nesten 14 år i Stoltz. Etter at han kom fra Tyskland i 2004, har han vært en trofast arbeider i Rehab-avdelingen.

— Arbeidet er veldig variert. Jeg legger skifer, fliser, pusser fasade, jeg driver med injeksjon og asbestsanering, sier Thomas.

Stoltz Entreprenør AS har en egen avdeling for spesialentreprenørtjenester innen betongrehabilitering. Her står dyktige fagfolk for utførelsen av alle typer betongreparasjoner og betongrehabilitering. Betongrehabilitering er omfattende og krever bruk av ulike teknikker til ulike oppdrag.

Overraskelser og endringer

Thomas har lang erfaring med både små og store jobber. En av jobbene han var med på det siste året – renoveringen av bassengområdet på Solstrand viste seg å være full av overraskelser og endringer. Da kom evnen til å være problemløser til sin rett.

— Her var det mange uforutsette hendelser, og det kan være litt stressende. Men har du en deadline, da jobber du på for å få jobben ferdig, sier Thomas som ofte ble værende her til langt ut på kvelden for å bli ferdig.

Belønningen var at kunden ble storfornøyd. Og bassengområdet til Solstrand har virkelig blitt flott.

Problemløsning er nøkkelordet til spesialavdelingen Rehab. Det oppstår nemlig ofte uforutsette hendelser og problemer, og sammen med kunden må avdelingen finne den beste løsningen. Da er det viktig med løsningsorienterte medarbeidere som kan faget sitt.

Thomas har vært med på flere uvanlige oppdrag, som renovering av den gamle pipen på verftet. Her måtte han opp i høyden.

— Jeg jobbet litt med slike skorstein i Tyskland også før jeg kom hit, sier han.

Thomas har lært mye underveis. Tatt kurs og sertifiseringer når det trengs. Han liker å gå i fjellet for å holde seg i form, og snakker varmt om turer til Prekestolen og Besseggen.

Kanskje ble det noen topper på han og familien i løpet av sommeren?