Om oss

Vi har preget Bergen og omegn siden 1905

STOLTZ er et familieeid entreprenørselskap som ble startet i 1905. Selskapet er dermed en av Bergens mest tradisjonsrike entreprenører.

Gruppen består i dag av Stoltz Entreprenør AS, Stoltz Rehab AS, Stoltz Riving & Miljøsanering AS, Stoltz Eiendom AS og Stoltz Bolig AS.

Fire generasjoner STOLTZ

Bedriftens historie rommer mange spennende prosjekter som har vært, og fremdeles er, viktige for Bergen, regionen og landet. Grieghallen, Puddefjordbroen, Oseana Kunst- og kultursenter og Mathallen er bare noen av signalbyggene på Vestlandet som STOLTZ har vært med på å bygge.

Et nytt generasjonsskifte er gjennomført. Fjerde generasjon sønn, Per Christian Lie Stoltz, tok over driften av selskapet i 2011. Noen år tidligere overtok Per Christian sammen med Christian Stoltz’ to andre barn, Margarethe Kielland Stoltz og Aasa Christine Stoltz, eierandeler i selskapet og er i dag aktivt involvert i selskapet gjennom bl.a. styrearbeid og aktivt eierskap.

STOLTZ er i dag engasjert i alt fra tradisjonell byggevirksomhet til ulike spesialentreprenørtjenester og boligutvikling – enten i egen regi, sammen med andre eller for andre byggherrer. Slik fortsetter selskapet å forme bybildet i Bergen og på Vestlandet.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller kommentarer, bruk kontaktinformasjonen, eller send en melding via kontaktskjemaet.

Kontakt oss her ⟶

Karriere og lærlinger

Frister bygg- og anleggsbransjen? Vi er alltid interessert i dyktige medarbeidere!

Les mer om karriere i Stoltz her ⟶

HMS

Stoltz Entreprenør AS setter store krav til seg selv og sine samarbeidspartnere også når det gjelder Helse, Miljø og Sikkerhet.

Les mer om HMS ⟶

Historie

Stoltz Entreprenør AS er en av Bergens ledende entreprenørbedrifter med lange tradisjoner.

Les om vår historie ⟶

Støpeskjeen internmagasin

Støpeskjeen er vårt internmagasin som i tillegg til å leses av våre ansatte, sendes til våre kunder, samarbeidspartnere og andre kontakter.

Les magasinet her ⟶