Nye daglige ledere i Stoltz Entreprenør AS og Stoltz Rehab AS

STOLTZ konsernet ønsker velkommen nye daglige ledere i Stoltz Entreprenør AS og Stoltz Rehab AS.

David Hammer, Daglig leder Stoltz Entreprenør AS

David Hammer (38) tar over som daglig leder i Stoltz Entreprenør AS fra 1. november 2022. Hammer kommer fra boligutbyggingselskapet Bonava og er en fremoverlent leder. Med yrkesbakgrunn som tømrer og byggingeniør samt en MBA fra NHH i økonomisk styring og ledelse, vil han bli en styrke for selskapet i årene som kommer.

Nåværende daglig leder i Stoltz Entreprenør AS, Per Christian Stoltz, vil gå over i en rolle som konsernleder og jobbe på tvers av selskapene med hovedvekt på kundekontakt, ledelse og forretningsutvikling.

Ørjan Moen Thune (32) starter som daglig leder i Stoltz Rehab AS 15. oktober. Thune kommer fra stillingen som prosjektleder i samme selskap. Han overtar etter Espen Halland som har en fartstid på 37 år i STOLTZ, og som vil fortsette som prosjektleder. Moen Thune har bakgrunn som murmester og har utdannelse fra Norges Tekniske Fagskole.

Ørjan Moen Thune, Daglig leder Stoltz Rehab AS

– Det er gledelig å ansette en intern kandidat til denne spennende stillingen som den beste kandidaten til jobben. Det er også positivt at Halland bidrar med sin kompetanse videre i selskapet i sin nye rolle. Ørjan Moen Thune vil bli et spennende tilskudd til ledelsen, og vi har stor tro på hans visjoner om selskapets fremtid og hans evne til å videreutvikle Stoltz Rehab AS, sier Per Christian Stoltz.

 

—Vi har stor fremtidstro og har tatt noen strategiske grep de siste årene for å bedre vår tilstedeværelse i de ulike markedene vi opererer i. Vi tar fatt på krevende tider, og med disse nyansettelsene mener vi å ha fått på plass et kampklart stjernelag som skal videreutvikle konsernet og styrke STOLTZ sin posisjon i markedet de neste årene, sier Stoltz.