Bratt læringskurve

Anniken Martem har lært mye på seks måneder i Stoltz Entreprenør AS.

Ingeniøren, som kommer fra Høyskolen i Bergen, har sitt første oppdrag på Tertnes VGS, der hun er en del av prosjektteamet.

– Jeg har hatt en bratt læringskurve og fått være med på veldig mye forskjellig allerede. Arbeidsoppgavene har vært veldig varierte, og jeg har vært med på alt fra bestillinger, LEAN-planlegging, møter med underentreprenører til utmålinger med totalstasjon. Målinger og det å være med direkte i produksjonen har gitt meg mer forståelse av tegninger og hvordan byggeplassen faktisk drives, sier hun.

Stoltz Entreprenør AS er totalentreprenør på Tertnes VGS hvor det skal bygges et større tilbygg samt rehabilitere eksisterende bygningsmasse. Prosjektet passer selskapet godt, da STOLTZ er gode på oppdrag som kombinerer nybygg og rehabilitering.

Anniken sier hun ønsker å fortsette med å være en del av ledelsen som drifter byggeplasser.

– Jeg synes det er spennende, og dagene er aldri like. Jeg trives veldig godt sammen med de jeg jobber med på Tertnes, de har lang erfaring og mye kunnskap, noe som føles trygt. Jeg håper at jeg lærer så mye som mulig av dem, avslutter Anniken.