En sprek 110-åring!

Stolt av fortiden, fokuserer på fremtiden

I 110 år har et av Norges eldste entreprenørselskaper Stoltz Entreprenør AS bygget Bergen og Vestlandet. Bedriften kan se tilbake på et spennende århundre, og håper å fortsette i minst like mange år til.

Veien fra kaibygging i 1905 frem til allsidige prosjekter innen nybygg, rehabilitering og demolering i 2015 har vært varierende og spennende. Selskapet har satt mange spor etter seg i landsdelen; Puddefjordsbroen, Grieghallen, Torghallen og Oseana er bare noen av landemerkene Stoltz Entreprenør AS har vært med på å bygge.

— Jeg er veldig stolt av bedriften og de som jobber her, og at vi har eksistert i 110 år er egentlig ganske utrolig, sier fjerde generasjon administrerende direktør, Per Christian Stoltz, som overtok roret i 2011.
Stoltz junior legger vekt på at det er ingen sliten 110-åring som nå feirer jubileum.

— Vi fornyer oss gjennom utvikling av de som jobber her i dag, og gjennom å rekruttere mennesker som ønsker å bidra til utvikling.

— Det som er fint, er at menneskene som jobber i bedriften er interessert i å utvikle seg videre sammen med bedriften, sier han.

En solid merkevare

Stoltz sier han oppfatter responsen i markedet som god, og at STOLTZ blir vurdert som en sterk merkevare. Konsernet STOLTZ består i dag av Stoltz Entreprenør AS, boligutvikleren Stoltz Bolig AS og eiendomsselskapet Stoltz Eiendom AS.

— Folk skal vite at når de benytter oss som leverandør eller samarbeidspartner, spiller vi på lag og er med på å levere både kvalitet og verdiskapning for kundene våre, sier han.

Stoltz Entreprenør AS mottok prisen for Inkluderende Arbeidsliv i 2014, og selskapet er stolte over utmerkelsen som viser at de arbeider systematisk for å ta vare på sine ansatte.

— Jeg er opptatt av at Stoltz som arbeidsplass skal oppfattes som et bra sted å jobbe. Et sted man kan utvikle seg, bli stilt krav til og et sted som står for lokal verdiskapning, avslutter Stoltz.

Gratulerer med Dagen til alle i STOLTZ