110 år i 2015


Du er her:
Naturskjønt og sentralt på Brennhaugen
 
I hjertet av Fyllingsdalen ligger Brennhaugen borettslag. Her er det naturskjønt, men likevel sentralt, og beboerne kan nyte det gode liv i nærhrten av alle fasiliteter. Noen byggetrinn er allerede ferdige, og byggingen fortsetter.
 
Prosjektet, som er et samarbeid mellom Stoltz Bolig AS og Vestbo, har vært et av de første prosjektene der Stoltz Eiendom AS har satset på "Lean Construction", med fokus på fremdrift, organisering og kvalitet. Det innebærer også at ledelsen på byggeplassen har hatt fokus på involverende planlegging med alle involverte aktører.
 
 
 
Solrikt og med utsikt
 
Tomten ved Brennhaugen er solrik, ligger skjermet og rolig, men sentralt. Det er korte avstander til Oasen Bydelssenter, som også har gode bussforbindelser til sentrum og andre deler av Bergen. 
 
Ortuvannet som ligger like ved, byr på et idyllisk og populært rekreasjonsområde for store og små. Stien rundt vannet er belyst, så man kan benytte seg av denne året rundt. Barnehage, barne- og ungdomsskole og videregående skole ligger også i umiddelbar nærhet.
 
Byggetrinn 2 ble levert i 2. kvartal 2015, mens byggetrinn 3 vil være ferdigstilt i årskiftet 2016 / 2017.
 
 
 
 
 

KONTAKT

Besøksadresse:
Damsgårdsveien 145
5160 Laksevåg

Tlf sentralbord: 55 34 86 00
E-post: firmapost@stoltz.no

BROSJYRE

BROSJYRE