110 år i 2015


Du er her:

Stoltz Bolig feirer 15 år

Denne måneden fyller søsterselskapet til Stoltz Entreprenør AS, Stoltz Bolig AS, 15 år!  

Et eget boligselskap var en del av en naturlig utvikling som STOLTZ gjennom sine 111 år alltid har hatt. Fundamentet har vært entreprenørvirksomhet, men konsernet har vært innom andre forretningsområder knyttet til entreprenør- og anleggsvirksomhet i alle disse årene og tilpasset endringer i verden rundt oss.

For 15 år siden var det som nå stor etterspørsel etter boliger og vi ønsket med vår kompetanse i STOLTZ å være med på den spennende utviklingen. Vi har i denne perioden og i en turbulent verden bygget 193 boliger i regi av Stoltz Bolig AS. I tillegg har vi i samarbeid med andre aktører bygget 411 boliger; dvs. til sammen har vi vært med å skape over 600 boliger, alle flotte og tidsriktige prosjekter.  

Visjonen «Stoltz Bolig oppfyller boligdrømmen…» og forretningsideen «Stoltz Bolig skal gjennom utbyggingsavtaler eller kjøp av eiendommer gjennomføre utvikling, bygg og salg av boliger som vil være etterspurte i markedet», oppsummerer det selskapet står for.

Avtaler om flere tusen boliger

- Langsiktige prosjekter er viktige. De krever mye av oss, men de sikrer både Stoltz Bolig AS og Stoltz Entreprenør AS jobber mange, mange år fremover. Vi har flere avtaler med grunneiere og har under utvikling mange tusen boliger i og omkring Bergen, sier styreleder i Stoltz Bolig AS, Anne Lie Stoltz.  

Per Christian Stoltz er daglig leder i selskapet.

 
   

 
 
Et utvalg prosjekter Stoltz Bolig AS har bygget, enten i regenregi eller sammen med andre aktører. Fra venstre; Brennhaugen borettslag, Gartnerhagen Minde, Møllegården og Hornet Borettslag.
 

KONTAKT

Besøksadresse:
Damsgårdsveien 145
5160 Laksevåg

Tlf sentralbord: 55 34 86 00
E-post: firmapost@stoltz.no

BROSJYRE

BROSJYRE