110 år i 2015


Du er her:
Pen Say Poe Årets Lærling 2012

Pen Say Poe (20) jobber i  Stoltz Entreprenør AS og ble kåret til "Årets Lærling 2012" i betongfaget i Hordaland og Sogn og Fjordane.
 
Pen Say er opprinnelig fra Myanmar, og etter 12 år i flyktningeleir kom han til Norge i 2007.
 
Som fersk nordmann kunne han verken norsk eller engelsk, men på Knarvik Videregående skole fullførte han de fleste fagene til tross for språklige barrierer.
 
Det er bedriftene selv som nominerer sine ansatte til "Årets Lærling," hvor lederne vurderer kandidater ut fra fastsatte kriterier.

Rollemodell

I begrunnelsen sendt til juryen fra personalleder Vidar Hundvin i STOLTZ, heter det at Pen Say har vist en usedvanlig flott progresjon i faget med utgangspunkt i Pen Says språkkunnskaper, særskilte bakgrunn og korte tid i Norge.

- På samme tid som han skal tilegne seg et fag med høye krav til nøyaktighet, skal han også lære seg vår kultur, språk, fagterminologi, samhandling og sosiale koder. Kort sagt har han hatt en hel del flere utfordringer enn andre etniske nordmenn,  sier Hundvin.
- Pen Say har mestret disse tingene bemerkelsesverdig godt, og han framstår samtidig som en rollemodell for andre
lærlinger, sier han videre.
 
STOLTZ mener bedriften aldri tidligere har lest en mer detaljert loggbok fra noen lærlinger. Pen Say dokumenterer hva han utfører og jobber med i tekst og bilder - et skoleeksempel og mer enn hva man kan forvente.
- Pen Say spør mye og viser sterk vilje til å lære. Han er alltid presis og er pliktoppfyllende i alt han gjør, sier Hundvin oog legger til at med sitt smilende og positive vesen er han også godt likt.
- Alle ønsker å ha med seg Pen Say på laget.
 
Les mer om årets lærling i media:
 

KONTAKT

Besøksadresse:
Damsgårdsveien 145
5160 Laksevåg

Tlf sentralbord: 55 34 86 00
E-post: firmapost@stoltz.no

BROSJYRE

BROSJYRE