110 år i 2015


Du er her:
Enestående lokaler for Nosefo
    
Stoltz Entreprenør AS avsluttet høsten 2012 en omfattende totalentreprisejobb for Norsk senter for Offshoreutdanning, Nosefo.

Resultatet har blitt et 3200 m2 topp moderne, innendørs treningssenter med fasiliteter i internasjonal toppklasse for kurs innen sikkerhet og beredskapsopplæring hvor mannskap i næringen kan trene på ulike kriser innenfor realistiske rammer.
 

  

- Løsningsorientert og god dialog

Etter at kunden flyttet inn i de nye lokalene i september 2012, er de storfornøyd med det ferdige resultatet og ser positivt på veien fremover.

- Jeg er veldig fornøyd, og vi har sånn tro på fremtiden, sier administrerende direktør i Nosefo Frode Skarstein. - Det skal bli vanskelig å matche dette!

Skarstein sier samarbeidet mellom Stoltz Entreprenør AS og Nosefo var veldig bra gjennom hele prosjektet. - STOLTZ har vært
løsningsorientert, de har veldig flinke folk, sier Skarstein mens han stolt viser frem de nye fasilitetene og prater om alle mulighetene lokalene byr på.

Noseo-sjefen sier at på grunn av et komplisert arbeid med blant annet diverse strenge krav, oppstod det uforutsette hindre på veien som dro ut tiden uten skyld fra noen parter. I denne prosessen var også Stoltz Entreprenør AS til god hjelp.

- Vi har hatt en utrolig god og ryddig dialog og en god tone. Begge parter har vært lett tilgjengelige, sier Skarstein. Han sier det har vært et komplisert prosjekt å bygge med mange ulike elementer; styrerom, kantine, brannrom, basseng og helikopter, treningsrom, garderober med mer.

I de nye lokalene til Nosefo finner man en stor brannhall for trening og opplæring innen brannsikkerhet og innendørs basseng med helikoptervelt (HUET) for realistiske treningssituasjoner.
- Vi har fått levert siste versjon HUET som har pilot-enehet for trening av piloter og co-piloter, noe som gjør HUET treningen komplett, sier Skarstein.
 

Unikt i sitt slag

 
De nye lokalene er ikke bare unike med sine gode fasiliteter, men har også en sjelden beliggenhet;sentrumsnært
og rett ved havnen i en viktig kystby.

- Vi vil jo si at det var mangel på denne type tilbud, sier Skarstein og legger til at selskapet legger opp til å tilby kurs til båter som kommer inn til havnen, da spesielt med sikte på cruisenæringen som ankrer opp de enorme skipene rett utenfor kontorvinduet.

- Dette er ”one and only.” Det er ingen fasiliteter som ligger slik på kaikanten i sentrum av en by, sier Skarstein.

Nosefos drift er pålagt strenge miljøkrav, og de nye lokalene er bygget slik at det drives helt uten miljøskadelige utslipp til vann og land.    
Nosefo er en ideell stiftelse med formål å drive opplæring av personell for norsk petroleumsvirksomhet, skipsfart og landindustri. Stiftelsen tilbyr ulike faste kurs, som eksempelvis førstehjelpskurs, HLO kurs for helikoptermannskap, sikkerhetskurs for sokkelarbeidende personell, og ulike kurs i tilknytning til sjøfart.

Nosefo gjennomfører også skreddersydde
opplegg for den enkelte kunde ved behov.
 
 
 
Se flere bilder fra de topp moderne lokalene til Nosefo
Bilde 1/12
zoom
tilbake
I resepsjonen og flere andre steder i lokalene henger flotte, fargerike bilder. Foto: Aasa Christine Stoltz
Adm. Dir Frode Skarstein viser frem det topp moderne datasystemet som koordinerer informasjon med de ulike treningsrommene i lokalet, hva som er booket og hva som er ledig til enhver tid. Foto: Aasa Christine Stoltz
Foto: Aasa Christine Stoltz
De nye lokalene er innbydende og luftige. Foto: Aasa Christine Stoltz
Lokalene inneholder også naturtro kopi av sykehuslokaler hvor kursdeltakere kan trene på nødsituasjoner og livreddende tiltak. Foto: Aasa Christine Stoltz
Her kan offshoremannskap trene på ekstreme situasjoner som brannslokking. Foto: Aasa Christine Stoltz
Topp moderne utstyr og bekledning. Foto: Aasa Christine Stoltz
Foto: Aasa Christine Stoltz
Bassengøvelser med helikopteret, hvor helikopteret senkes i vann, er noen av de mest krevende øvelsene for mange deltakere. Foto: Aasa Christine Stoltz
Nosefo planlegger også kurs spesialtilpasset for piloter. Foto: Aasa Christine Stoltz
Spesielt ved bygging av bassenget var Stoltz Entreprenør AS til god hjelp. Detet var nybrotsarbeid med krav som kom underveis som gjorde prosessen ekstra utfordrende, ifølge Nosefo. Foto: Aasa Christine Stoltz
fram

KONTAKT

Besøksadresse:
Damsgårdsveien 145
5160 Laksevåg

Tlf sentralbord: 55 34 86 00
E-post: firmapost@stoltz.no

BROSJYRE

BROSJYRE