110 år i 2015


Du er her:
Nye Galleriet kjøpesenter

Stoltz Entreprenør AS har hatt totalentreprise på kjøpesenteret Galleriet i Bergen sentrum som nå står klar i ny innpakning. Prosjektet har vært krevende med tanke på at senteret har vært i full drift i byggeperioden.

—Galleriet har vært et utfordrende totalentrepriseoppdrag for bedriften vår. Vi ser på oss selv som løsningsorienterte og har etter beste evne løst oppdraget med et spesielt fokus på sikkerheten samtidig som vi har forsøkt å legge til rette slik at butikkene i Galleriet har kunnet drive som normalt, sier administrerende direktør i Stoltz Entreprenør AS, Per Christian Stoltz.

 —Det er derfor gledelig å kunne lese at Galleriet har opplevd omsetningsvekst under ombyggingsperioden.

 Galleriet fremstår mer innbydende, lunere og mer moderne enn tidligere. Senteret har blant annet fått nye himlinger i eik med ny belysning. Tekniske enheter er levert i matt sort finish. 

Det er også støpt nye dekker i 3. og 5. etasje med nye glassrekkverk, oljet eikeparkett og møbler. Galleriet har fått ny inngang der hvor Norli tidligere hadde butikk. Her er nye glassfasader, skifer på gulv og himling. Diverse andre installasjoner er også oppgradert. 

—Utfordringen med å gjennomføre en så stor ombygging når senteret skal være i drift, er løst ved et tett, konstruktivt og godt samarbeid med byggherre og underentreprenører samt at store deler er arbeidene er utført om natten, sier prosjektleder i Stoltz Entreprenør AS, Jan Lilleskare. 

 
   
   
 

 

KONTAKT

Besøksadresse:
Damsgårdsveien 145
5160 Laksevåg

Tlf sentralbord: 55 34 86 00
E-post: firmapost@stoltz.no

BROSJYRE

BROSJYRE