110 år i 2015


Du er her:
Anleggsleder

Bli med på laget til Bergens beste betong-entreprenør!

Stoltz Entreprenør opplever stabil vekst og skal ansette flere anleggsledere fremover.

Vi vil derfor komme i kontakt med deg som har erfaring fra entreprenørbransjen, innen prosjekter som omfatter egenproduksjon betong. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg videre og bli del av et arbeidsmiljø med stort pågangsmot og solid faglig integritet. 

Som anleggsleder hos oss blir du ansvarlig for å planlegge, organisere, og lede prosjekter på byggeplass. Du blir vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger inn mot kunder, underentreprenører og leverandører. 

Stoltz Entreprenør bygger næringsbygg, undervisningsbygg, boliger og konstruksjoner tilknyttet infrastruktur. Vi skal sikre kunder og samarbeidspartnere en prosjektgjennomføring forankret i samhandling og riktig krysning mellom pris og kvalitet. Du er derfor "fremme i skoen", brennende opptatt av å levere, og stiller tydelige krav til andre. Du har stålkontroll og liker å ha skikkelig orden i sakene dine, samtidig som du har den gode tonen med folk rundt deg. 

Din personlige utvikling er viktig for vår videre vekst. Vi har korte linjer og et lite byråkrati, og dermed gode muligheter for påvirkning. I Stoltz får du konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. 

Du bør ha fagbrev eller teknisk fagskole/ingeniør, og noen års erfaring som anleggsleder eller tilsvarende rolle. Du må ha erfaring fra byggeplass, og du må ha noe ledererfaring. 

Se finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=131294651  

 

KONTAKT

Besøksadresse:
Damsgårdsveien 145
5160 Laksevåg

Tlf sentralbord: 55 34 86 00
E-post: firmapost@stoltz.no

BROSJYRE

BROSJYRE